Конфликт между оружием и фоторадаром:):)

Fantask

http://www.apollo.lv/portal/ne.../0?show_inbox=1

Šodien aģentūrai LETA kāds autovadītājs pastāstīja, ka viņš Zolitūdes ielā vēlējies nofotografēt fotoradaru. Šīs ierīces apkalpojošais darbinieks pret to iebildis, sabojājot fotografētāja automašīnas spogulīti. Kad šoferis bija nolēmis doties prom, viņa automašīnai ceļu nobloķējusi fotoradaru apkalpojošās firmas apsardzes automašīna, un apsargi draudējuši ar ieroci. Viņi neļāvuši autovadītājam doties uz darbu, likuši sēdēt automašīnā un gaidīt policiju.

Par notikušo autovadītājs aģentūrai LETA ziņoja brīdī, kad tika gaidīta policija. Viņš pauda sašutumu par šādu apsargu rīcību, jo uzskata, ka nekādu pārkāpumu nebija izdarījis - vien vēlējies nofotografēt fotoradaru.

Turpretim «Vitronic Baltica» sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Līcītis aģentūrai LETA apgalvoja, ka minētais autovadītājs ar savu spēkratu mēģinājis uzbraukt fotoradaram. Tad uzņēmuma darbinieks mēģinājis iejaukties, taču šoferis izvilcis ieroci un draudējis, tādēļ arī izsaukta policija.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA apliecināja, ka policijā ir reģistrēts konflikts starp «Vitronic Baltica» un autovadītāju, taču patlaban policija vēl tikai skaidro notikušā apstākļus.

Sadovskis portālam «Apollo» atklāja, ka notikušā konflikta laikā fotoradara uzraugi izsauca savas apsardzes darbiniekus. Brīdi vēlāk ieradās arī Rīgas policisti, kuri abas konfliktējošās puses nogādāja policijas iecirknī.

Ierocis esot atrasts pie konfliktā iesaistītā automašīnas vadītāja.

Šobrīd policija skaidro precīzus notikušā apstākļus, lai lemtu par lietas tālāko virzību.

Par šodienas incidentu ir informēts arī Valsts policijas priekšnieks ģenerālis Ints Ķuzis, kurš aģentūrai LETA atzina: ja patiešām apstiprināsies autovadītāja sniegtā informācija, uzņēmuma darbiniekam būs jāatbild likuma priekšā.