OFF-Поступление в ВУЗы

derrick
В этом году будет реформировано. Предварительно схема такая
1.Школьники сдают Независимое(оно же Внешнее) тестирование в школах 😊
2.Получают сертификаты и приходят с ними в Вузы
3.Вузы их собирают и определяют проходной бал.


Если есть желающие поступать, но закончили школу раньше, то они должны пройти тестирование по выбираемым предметам в школе. Для этого должны записаться в Центре Тестирования. Запись по моемому ограничена 20 февралем.

derrick
если Вы закончили школу в прошлом году или ранее то необходим зарегистрироваться в региональном отделении центра тестирования. Для Полтавчан это будет Днепропетровск 😊 😀 😛 .
Подробнее на сайте

[align=center]http://testportal.com.ua/[/align]

Наказ Мiнiстерства освiти i науки Украiни N 1171 вiд 25.12.2007 «Про зовнiшне незалежне оцiнювання навчальних досягнень випускникiв навчальних закладiв системи загальноi середньоi освiти, якi виявили бажання вступати до вищих навчальних закладiв у 2008 р» http://testportal.com.ua/files/Nak_1171_25122007.zip

Наказ Мiнiстерства освiти i науки Украiни N 1172 вiд 25.12.2007 «Про затвердження Умов прийому до вищих навчальних закладiв Украiни» http://testportal.com.ua/files/Nak_1172_07.zip

Cхема переведення тестових балiв у стандартизованi шкали затверджена наказом директора УЦОЯО N 172 вiд 25 травня 2007 року
До уваги вiдвiдувачiв сайта!
Оцiнювання за результатами тестування здiйснювалось на основi експертноi та статистичноi оцiнки складностi тестових завдань i аналiзу векторiв вiдповiдей учнiв, якi набрали ту чи iншу кiлькiсть тестових балiв. Також було здiйснено порiвняння оцiнок за результатами тестування з шкiльними оцiнками в нормативних групах. Представлення результатiв у стандартизованiй шкалi 100-200 балiв здiйснено шляхом нелiнiйного перетворення з використанням в якостi еталону нормального розподiлу. Оцiнки у шкалi 100-200 балiв мають середне арифметичне 150 i стандартне вiдхилення 15. Незалежно вiд предмета тестування оцiнка 150 означае, що учень набрав середню кiлькiсть тестових балiв, а також, що половина учасникiв тестування мають нижчу оцiнку. Бал 175 означае, що учень мае оцiнку вище середньоi i його результат належить до 6% кращих результатiв.

Як результат державноi пiдсумковоi атестацii, за бажанням учня, зараховуються оцiнки виставленi у 12-бальнiй шкалi з украiнськоi мови, iсторii Украiни ХХ - початку ХХI столiття, з алгебри i початкiв аналiзу, бiологii, хiмii, фiзики. Оцiнки у шкалi 100-200 балiв можуть бути зарахованi як результат вступного iспиту до вищих навчальних закладiв.

http://testportal.com.ua/files/NAK_UCPK_N172_25.05.2007.zip

Реестрацiя бажаючих взяти участь в ЗНО http://testportal.com.ua/index.php/text/reg/

УВАГА!

1 листопада розпочалася реестрацiя бажаючих пройти зовнiшне незалежне оцiнювання навчальних досягнень у 2008 р.

Зарееструватися для участi в зовнiшньому тестуваннi можуть i повиннi лише тi, хто плануе вступати до вищих навчальних закладiв.

Майбутнi випускники загальноосвiтнiх шкiл, гiмназiй, колегiумiв, лiцеiв рееструються за мiсцем навчання; випускники професiйно-технiчних навчальних закладiв - у обласних (мiських) навчально-методичних центрах професiйно-технiчноi освiти або у единих пунктах реестрацii. Також у единих пунктах реестрацii рееструються випускники вищих навчальних закладiв I-II рiвнiв акредитацii та тi, якi закiнчили загальноосвiтнi навчальнi заклади в попереднi роки. Iнформацiю про мiсцезнаходження единих пунктiв реестрацii можна отримати у вiддiлах (управлiннях освiти районних (мiських) державних адмiнiстрацiй за мiсцем проживання, або звернувшись до регiональних центрiв оцiнювання якостi освiти.

Реестрацiя тривае з 1 листопада 2007 р. до 20 лютого 2008 р. Для реестрацii необхiдно мати паспорт громадянина Украiни (або свiдоцтво про народження й довiдку iз закладу освiти з фотографiею). Громадяни, якi отримали загальну середню освiту в попереднi роки, повиннi мати оригiнал документа про загальну середню освiту.

Чекаемо вас на пунктах реестрацii.

Нагадуемо всiм, хто братиме участь у зовнiшньому тестуваннi 2008 р., необхiдно потурбуватися про наявнiсть паспорта громадянина Украiни. Без паспорта можуть виникнути проблеми з реестрацiею та допуском до тестування.


C новым годом ВАС!!!! Ух ты! :lol: