Начало конца: в Тернополе победили фашисты.

Egor A.Izotov
"Лидер политической партии Всеукраинское объединение Свобода Олег Тягнибок заявил, что убедительная победа на выборах в Тернопольской области открывает партии дорогу в Верховную Раду.... на выборах в Тернопольский облсовет лидирует ВО Свобода - 33,8%, второе место занимает партия Единый центр - 13,8%, затем Партия регионов - 9,7%. Блок Юлии Тимошенко получил около 8%..."
http://korrespondent.net/ukraine/politics/773835

А вот и программа:

http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
"...Партiя вважае за необхiдне, щоб украiнське суспiльство досягнуло iдейноi, мовноi i релiгiйноi едностi: де iдейна еднiсть формуватиметься на основi iдеi украiнського патрiотизму, мовна - на основi украiнськоi мови, а релiгiйна - на едностi всiх традицiйних християнських конфесiй. У разi досягнення такоi едностi, украiнське суспiльство буде монолiтним i сильним i зможе гiдно вiдповiдати на виклики часу. ВО "Свобода" активно сприятиме консолiдацii украiнського суспiльства.

Всеукраiнське об'еднання "Свобода" буде домагатися, щоб основними цiнностями украiнського суспiльства стали основнi цiнностi украiнського народу: украiнська мова, нацiональна символiка, украiнськi народнi звичаi та традицii, а також такi загальнолюдськi вартостi, як героiзм, честь, совiсть, шляхетнiсть, гiднiсть, самоповага, чеснiсть, свобода, справедливiсть...

Партiя вважае, що украiнська мова, як державна мова i мова нацiональноi бiльшостi, мае посiсти панiвне становище у всiх сферах суспiльного життя Украiни...ВО "Свобода"...домагатиметься прийняття закону, згiдно з яким депутат, що не послуговуеться державною мовою на сесiях рад всiх рiвнiв, а державний службовець, який не використовуе державноi мови, звiльнятиметься за рiшенням суду з посади з подальшою пожиттевою забороною працювати в державних установах. ВО "Свобода" вважае нестерпною для украiнцiв мовну ситуацiю, яка сьогоднi пануе на телебаченнi, радiо, в шоу-бiзнесi, в друкованих засобах масовоi iнформацii. Партiя - за законодавче закрiплення норм, згiдно з якими загальнонацiональнi телеканали мають провадити передачi зробленi в Украiнi лише державною мовою. Виняток можуть становити тiльки передачi офiцiйно замовленi товариствами нацiональних меншин i в процентному спiввiдношеннi до мовлення украiнською мовою, якi б вiдповiдали пропорцiям нацiонального представництва в державi вiдповiдно до останнього перепису. Всю кiно-рекламну, iнформацiйну i розважальну продукцiю iноземного походження, що демонструеться в телепросторi, обов'язково слiд перекладати украiнською мовою... Партiя вважае, що в сучасних умовах однополярного свiту нацiональнi iнтереси Украiни полягають у вступi до Пiвнiчноатлантичного альянсу. Членство в НАТО означае для Украiни бути в товариствi найрозвиненiших i наймогутнiших краiн свiту.
"


И, так сказать - "программа для внутренней партии":
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/pzu/
"Ми, украiнцi, - нацiя, яка пережила геноцид. Тiльки одним Голодомором у 1932-33 роках нелюдський московсько-большевицький режим знищив понад 7 млн. украiнцiв...
Голодомор, хоча й найстрашнiший, проте не единий злочин Москви проти нашоi нацii. За пiдрахунками експертiв за якихось сiм десяткiв рокiв окупацiйний режим потрафив знищити близько 20,5(!) млн. украiнцiв. Зокрема кiлькома голодоморами, масовими розстрiлами, депортацiями...
Добитися вiд Верховноi Ради Украiни, ООН, Европарламенту, Парламентiв краiн свiту визнання геноциду украiнцiв у ХХ ст. (20,5 млн. знищених) злочином проти людства.

Провести публiчний судовий процес над комунiзмом. Добитись у судовому порядку заборони комунiстичноi iдеологii як людиноненависницькоi, що завдала невиправноi шкоди украiнському народовi.

Лiквiдувати i заборонити використання знущальних щодо украiнцiв iмперсько-бiльшовицьких символiв, пам'ятникiв та назв на честь катiв Украiни.

Створити спецiальну слiдчу структуру для розшуку катiв, якi нищили украiнцiв, i притягнути iх до вiдповiдальностi.

Вимагати вiд Москви офiцiйного вибачення та компенсацiй за геноцид украiнцiв. Добитися вiд Росii повернення заощаджень громадян (83 млрд. крб. станом на 1991 р).

Виплатити компенсацii репресованим украiнцям та iхнiм дiтям на суми не меншi, нiж постраждалим вiд Голокосту.

Надати статус депортованих з усiма соцiальними гарантiями украiнцям Кубанi, Холмщини, Надсяння, Пiдляшшя, Лемкiвщини, що насильно виселенi з рiдних земель...

Бiльше трьох столiть стогнала Украiна пiд iгом московських царiв та комiсарiв. Бiльше трьох столiть вiв наш народ боротьбу за незалежнiсть. I в усi часи Москва кожного, хто стверджував право Украiни на свободу, iменувала "бандiтом" або "iзменнiком". Так тривае вiд часiв Мазепи до наших днiв.

**************
И т.д., и т.п... Короче говоря - Гитлер на марше.
"

Yara
Егор, Вам бы в каком-нибудь таблоиде заголовки писать... 😛

Не надо бросаться такими словами: "Гитлер", "фашизм" и т.п.