Sbirka Pistoli a Revolveru [Deus]

gerza

Название: Sbirka Pistoli a Revolveru. Z Ceskych Soukromych Sbirek
Автор(ы): Milan Harak
Издательство: Deus
Год: 2007
ISBN: 80-87087-10-0
Страниц: 432
Язык: Czech
Формат: PDF
Размер: 251 MB

Kniha Milana Haraka se zasadne lisi od publikaci o historickych zbranich, ktere jsou v soucasne dobe na trhu. Na rozdil od nich totiz prinasi detailni vyobrazeni 206 zbrani, ktere jsou publikovany poprve, jsou to prevazne zbrane stredoevropske puskarske produkce a az na vyjimky se jedna o zbrane sberatelum dostupne. To plati i o americkych revolverech, jimz je venovan zaver knihy. Temer u kazde pistole je navic vyobrazena i strela ci naboj. Tato informace dosud nebyla v publikacich o historickych zbranich poskytovana. Publikace, k niz napsal predmluvu Dr. Vladimir Dolinek, nas predni expert na historicke zbrane, neni jen vypravnou knihou, ale i manualem pro sirokou sberatelskou obec u nas i v zahranici.
(Альбом представляет из себя подробный обзор с великолепными фотографиями 206 образцов пистолетов и револьверов, предназначен для коллекционеров и специалистов по истории стрелкового оружия)

http://dfiles.eu/files/k8mpxk54o

http://rusfolder.com/34738305

kyja

Спасибо!

osborn

Милан Харак автор книги, в Праге имеет салон антикварного оружия "Старожитности Харак", там можно и книгу приобрести с подписью автора и консультации получить.

Андрей222

Огромное спасибо. Давно искал подобную книгу.
С уважением.

------------------
http://historypistols.ru - старинные пистолеты и револьверы